Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jeśli tak mamy liczyć to nawet z 8 groszy na 63 grosze i w tamtym czasie właśnie ostro działała spółdzielnia kończąc swoje wygłupy na magicznej rakowej turbinie, był to czas kiedy firma eventowa Ark Royal nie mająca nic wspólnego z dzisiejszą działalnością przestała istnieć więc musiało to być za absolutne grosze Potem scalenie na 3zł atak na 4zł i powolny wielomiesięczny spadek do 2zł i zapomnienie przez inwestorów bo nic się nie działo ot była sobie PolarisIT kilkuosobowa firma informatyczna, a pracował głównie zarząd by pozałatwiać wszystkie istotne papiery - norma. Tydzień temu wreszcie oficjalnie poinformowano na stronie PolarisIT cyt: W imieniu Polaris IT Group SA mam przyjemność poinformować naszych szanownych akcjonariuszy, że w ostatnich dniach miało miejsce największe wydarzenie w historii naszej firmy, a mianowicie zarejestrowanie przez polski Sąd uchwały Walnego Zgromadzenia z dnia 6 lipca 2020 r. Zgodnie z decyzją mogę powitać w grupie spółkę iSRV Zrt.
Mamy więc teraz do czynienia z zupełnie inną firmą w mojej ocenie bardzo dobrze rokującą wystarczy zajrzeć na ich stronę i zobaczyć w jakich dziedzinach działają. Jeśli w to nie wierzysz twoja strata, to co jakieś oszołomy wypisują na forach naprawdę nie ma większego znaczenia, ja wierzę że lepiej mieć w portfelu choć kilka akcji firmy z takim przyszłościowym profilem działalności. Choć pewnie w przyszłości jeszcze wielu internautów będzie próbować wywołać emocje W OBIE STRONY z nadzieją tańszego dokupienia lub droższej sprzedaży akcji na przestrzeni tygodnia-miesiąca, ja sobie spokojnie poczekam z paroma akcjami (i na pewno nie kupionymi za wszystko co mam), zbyt dużo już potraciłem w skali tygodnia by nie nauczyć się w końcu myśleć w skali roku.
Życzę powodzenia.