Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kurde ucielo mi całą tresc wyjaśniałem po drodze co i jak, a ostało się jedno zdanie a nie chce mi się znowu pisać, sorry Wers - oczywiście dotacja to nie fundament, pisałem o perspektywach, które moim zdaniem rynek aktualnie lekceważy z uwagi na brak skorzystania przez VAR z efektu pandemii na gamingu sa największym przegranym tego rozdania, ale maja nowe projekty i warto przesłuchać KS8 path of calydra, aria i cos jeszcze o czym niedługo powinniśmy usłyszeć, ale to narazie dla siebie zatrzymam