Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
u mnie zawsze jest prawdziwie nie myslałem tylko ze kupie faktycznie po 8,88 ... natomiast teraz napewno nie mam zamiaru tego sprzedawać bo to co najmniej 2-3 kwartały pewnych wzrostów i konkretna dywidenda..nie można jednak wykluczyć niespodzanek pt, skup ale kto czytał kosse i kupił ten zarobi bo ja tak mam.... jestem z pod znaku strzelca za byle myszą nie gonie...siedze na ambonie i czekam.... czasem cos faktycznie zap... ale ci inni z ambony jeszcze wieksze głupoty głoszą....Czuwaj..Panie Bo$$sie... tylko z tą reklamą nie tak nahalnie jak na wiosne bo skutki były opłakane... a ka$$ka sie nam wszystkim przyda oby jak najwieksza ale zdrowia życze ......