Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Branża OZE cały czas się rozwija, patrząc na spółki z tego segmentu. To większość z nich wygląda na rozdmuchany balonik. osobiście miałem możliwość współpracy z firmami instalującymi PV. Debilizm, oraz brak podstawowej wiedzy i wszechobecne wciskanie kitu klientom. rekompensowany jest tylko przez modę na OZE. ELBKA ma możliwości, zasoby ludzi do stworzenia farmy, a kredyty pozyskane pod budowę farm dały by nam płynność. Zyski z PV, stabilny przychód przez kolejne lata. jestem malutkim akcjonariuszem, ale szkoda mi tej firmy. rokowania ma dobre. Do kogo uderzyć, napisać, zadzwonić, zapytać się by pochylili się nad sprawą Fotowoltaiki ??????