Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Greg masz akcje czy nie ? bo wydaje mi się, że nie do końca wierzyłeś w informacje o testach. Dla mnie trochę za szybko podali informację o testach ale trudno mam już sporo akcji a najwyżej dokupię wyżej kolejne. Moim zdanie to dopiero początek rozgrywki. Ale pytanie czy wózkowy pozwoli na wzrosty ?? Myślę, że po takiej informacji trzymanie kursu w obecnych okolicach będzie ich dużo kosztowało !!! ciekawe najbliższe tygodnie, miesiące może i nawet lata przed nami. Pozdrawiam