Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
21 lipca wszedłem za 0.325, od tamtej pory zrobilem 5 kolek, teraz usredniam. Swoje zarobiłem, ale perspektywy sa tu o wiele większe niż na fotowoltanice, gamingu czy spółkach covidowych ktore urosly w ostatnim czasie i kurs przyhamował. Przez ostatnie dni jest przerzucanie akcji, obroty sa znaczne wiec jak skonczy się ta gierka kurs bedzie nadal szedł do góry. Jak nie wierzysz twoja strata. Ja trzymam się twardych zasad i stać mnie trzymac kapitał kilka lat jesli bedzie to konieczne.