Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tak tak. Przypomnieć co mówiłeś jak pisałem że będzie dywidenda? Że będą świetne wyniki kwartalne? Fakt, za ten obecny, QII faktycznie będzie słabszy, natomiast QIII to będzie petarda. Być może w końcu otworzą tę spółkę w UK, firma powoli nie obrabia się ze zleceniami, w branży huczy że terminy w Mercorze stają się powoli absurdalnie długie a Ty dalej swoje malkontenctwo. Zresztą skoro ta spółka jest niby taka słaba wg Ciebie, to po co tu siedzisz? oddaj mi akcje po te rynkowe 9,40zł i idź sobie inwestować w co innego. Ten kto wie, ten trzyma akcje. Z TAURONU jak pisałem że będzie odpał przy stanie 0,85 zł to też tacy "ZNAFFCY" jak Ty pisali ze się nie znam. I sprzedałem akcje po 3 zeta i dobieram teraz Mercor. :)