~ObserwatoR

Jeśli się realizuje mój scenariusz, to trochę mają do wywalenia, aby poinformować, gdyż przy ostatnim zejściu poniżej 15% mieli
- 15.85%, tj. 3015k przed
- 14.91%, tj. 2856k po,
więc widzimy, że sprzedali ok. 160k, co dało app. 0.9%. Aby zejść teraz poniżej 10% musieliby sprzedać ok 900k akcji.
Mowa tutaj oczywiście osubfunduszu " PKO Akcji Dywidendowych Globalny", bo wydaje mi się, że ten wychodzi w dalszym ciągu.
Zobaczymy, jedno jest pewne, spółka jest świetna na obecny okres, jeśli ktoś toleruje niskie ryzyko z potencjalną dużą stopą zwrotu.
Dla mnie to LT, średnia app. 5.1PLN.
Pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.