Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
To oszuści i złodzieje dobrze zorganizowana grupa przestępczą. Chakują telefony i inne urządzenia z których korzystasz . Śledzą co robisz. Około dwóch miesięcy zacząłem z nimi współpracę, niedawno chciałem się wycofać oczyścić mi konto. Czują się bezkarni schowka firma jest zarejestrowana jako fillja w Polsce. Poinformowali mnie że pieniądze są w USA na koncie. By ich dostać podatek muszę zapłacić, oczywiście za ich pośrednictwem. Wiedzą jak działać . Ktoś coś wie czy Adwokat Przeździeski naprawdę pomaga w odzyskaniu środków. Ktoś odzyskał. Jak sam mówi że to jest realne .