Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Czemu miałoby spaść do 5? Może jakieś argumenty a nie że "bo tak sobie napisałem"... Wczoraj i dzisiaj przeglądałem ich raporty i dostrzegam, że jest to w tym momencie jedna z najbardziej niedocenionych spółek IT na giełdzie, bo: - technicznie cena 50zl - firma jest wiodącym dostawcą usługi BiG Data w Europie a branża informacyjna i informatyczna to jeden z największych motorów napędowych gospodarki - BiG Data zyskuje na wartości proporcjonalnie do tego jak dużo.ludzie korzystają z internetu (w dobie przenoszenia biznesów do internetu, lockdownów to musi eksplodować) - zasób ludzki w Cloud Technologia w połączeniu z nowymi wyzwaniami po zmianie PKD ja już się domyślam co to może być kopara Wam opadnie Reasumując. Niech spadnie dokupię. Choć mało prawdopodobne żeby te akcję spadły. Dla mnie to inwestycja w przyszłość.