Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Widzę, że mięsko troszkę poleciało, ale najważniejsze, że nastąpiło podanie dłoni. :)
Tonik, też mam Data i chyba jak spora część, czekam na informacje ile oni z tych kontaktów nakręcili. Skoro łapią kolejne kontrakty w USA to musi to rozwiązanie działać, bo inaczej jedno info, że lipa i drzwi rządowe pozamykane na 3 spusty.
Wers, Allegro ładnie grzeje, zobaczymy na jakim poziomie się zatrzyma. Nie zapisywałem się na to, może kiedyś. Jakby nie patrzeć, obecnie e-commerce to bardzo dochodowy biznes. Wpadł mi też ostatnio artykuł na temat banków, że cieniutko z kredytami i nie chodzi tylko o hipoteczne. Ludzie w obecnej sytuacji nie bardzo chcą się zadłużać. Zatem faktycznie kraina lodu na kursie.
Reznor, carbon jeszcze trzymasz?