Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ludzka cierpliwość też ma swoje granice. Ja tu jestem od sierpnia. Wszedłem na krotko, bo max pół roku to nie jest long term. Póki co zrobiłem zysku kilka k, a przepadło kilkanaście, bo nie robiłem kółek. Wczoraj też mogłem wyjść po 6, ale myślałem, że tym razem jest więcej paliwa i rynek pociągnie mimo sypania fundów. Myląca była też czwartkowa sesja gdzie wydawało się, że jest mocne wsparcie na 5.50. PKO miało prawie 15% udziału, więc jak chcą wyjść całkiem z tej inwestycji to będą tak sypać jeszcze długo. Wciąż mam tu trochę akcji i chciałbym dużych wzrostów, ale realnie patrząc cienko to widzę.