~wers

Delko, R22 i Develia, jeszcze się nie przegryzłem....Masę roboty mam, bo z obiegu wypadlem i muszę jakoś sensownie kasę rozdzielić. W poniedzialek allegro wchodzi, potrzymam to trochę , sprzedam i będę wiedział coś więcej. Co do Ciecha, to skup po 30 raczej mnie nie urządza. Widzę ze prezes brał po 32.4 w wakacje, a ostatnio sobie dokupil na dolku i uśrednił całość w dół na 29.9 - więc mozesz mieć rację. Zapytaj o to Grodno. Wiesz, nie siedzimy tam więc nie wiemy jakie trupy juz są w cenie, a co dopiero z szafy wypadnie, :))). Obserwowałem dziś 4mass, szaleją tam. Będę to mielił w weekend i dam Ci znać. Tam wolumeny pozwalają wejść intraday i być nieźle zarobionym. Porysuje technicznie i zobaczę na co są szanse. Trzymaj się Reznor. Miłego weekendu. Nie truje juz.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.