Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
z początku myślałem, że przyszedł kolejny, który chce ponarzekać jaka to marna spółka, że dawno z niej wyszedł czy coś w tym stylu, ale widzę, że plan przemyślany. Ciężki jest protektor dla ludzi o małej cierpliwości nie ma co :) Sam wyszedłem z niego całkowicie jakieś 2 tyg temu z 3k akcji, z średnim kursem 4,9 na minimalnym minusie, zrobiłem jakieś kółka na innych spółkach i wróciłem dokupują po trochę dzień po dniu. Obecnie z większym pakietem na średniej 4,75 i co mi to daje... tyle, że bez obaw obserwuję delikatne spadki i czekam cierpliwie na dobry kurs i będę się zastanawiał co dalej. Pamiętajmy, że protektor to nie byle jaka spółka, która współpracuje z rządowymi organizacjami od lat. Dobre informacje na temat np. masek to zatem kwestia czasu. Nie bez powodu pracowali nad certyfikatami :) Osobiście celuję w kurs 8 PLN i jak nie stanie się to w najbliższych tygodniach to potrzymam nawet i kilka lat :) Pozdrawiam