Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wers dla mnie duży potencjał jest w borucie, ale to na LT raczej, w I kw 2021 przechodzą na parkiet główny jako HUBTech w drodze duża paleta produktów z grupy biosurfaktantów, umowa z Amerykanami odnośnie pasz i przejęcie pakietu inventionbio . Aktualna cena pomimo znacznej aprecjacji w ostatnich dniach jest dla mnie nadal niska licząc na zmiany w spółce, które zaszły przez ostatnie 3-4 lata. Kupuje też ich produkty, żeby wiedzieć jaka idzie jakość i powiem jedno to będzie, jeśli już nie jest hit masz dwie linie onlyeco i onlybio. Dla mnie potencjał na kurs dwucyfrowy. Druga spółka też ciekawa po sporej korekcie, a co kwartał poprawiają zyski to Delko, sieć hurtowni do sprzedaży chemii gospodarczej. Możesz sam sprawdzić ostatnie sprawozdanie. Jestem tu i tu. P.S. Nie zdziwię się, jeśli zostanie jednak ogłoszone info o dotacji dla VAR - wniosek w końcu rozpatrzony pozytywnie.i będzie jedno wielkie zdziwienie - tak obstawiam. Jak zaczną mi sypać na VAR to poniżej 2,00 biorę koszykami