Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie no, ja nie wierzę aż tak w cp2077, natomiast wierzę w odbicie czysto spekulacyjnie od poziomu 350 i tyle. Dodatkowo o duzym wolumenie, czego nie ma i nie bedzie na creepy. Może powiem cos niepopularnego, ale uwazam ze creepy jest juz w jakims sensie spółka rozegraną - przynajmniej do kolejnej premiery. Konsole moim skromnym zdaniem niewiele podbiją kurs. Przynajmniej nie o tyle, że warto byloby się po to schylac przy cenie 1000zl za akcje. IMO. Masz jeszcze ten .ebany infoscan, czy zdązyles uciec? Ja stoplossa nie usrawilem i jestem w stracie :)))).