Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie wiem co wy piszecie drodzy forumowicze , że wasze komentarze są usuwane- pewnie wkurzacie się na maksa bo i powody macie, ale :-)
Wydaje mi się, że najgorsze już minęło, kurs 40 zł obronił się chociaż sam wystawiałem zlecenia kupna na 39 zł...- i nie przeszły.
Nie udało się zejść do tej ceny i w sumie dobrze - kupiłem pakiecik po 40 zł i liczę na wzrosty a nawet jak spadnie w co już szczerze wątpię - to się dokupi kolejny pakiecik uśredniający... Wg mnie dno zostało już osiągnięte. Teraz korekta w górę.
Potencjał wzrostowy mamy spory bo aż 30% w stosunku do kursu sprzed dwóch tygodni (!) a raczej to jest pewne po rychłych informacjach za III kw 2020 plus potwierdzenie dofinansowania plus przejęcia itp.
Sam jestem mega zaskoczony tym mega spadkiem, ale pewnie tu rozgrywały się większe przetasowania inwestorów.
W przyszłym tygodniu nastąpi odbicie i urealnienie kursu spółki, przed którą są mega wzrosty.
Pozdrawiam inwestujących i spokojnego weekendu życzę