~Santa_k15

For jest bardzo interesującą spółką - tutaj przyznaję Reznor. Gdyby nie CRJ to pewnie bym tam siedział. Ja na CRJ już od marca ale dokupuję regularnie. Ostatni mały pakiet w tym tygodniu w okolicach 1k, wcześniej po 1200 a większość dużo, dużo niżej.:) Do Ruchaścia; nie ma mnie na Varsav. Jestem małym pakietem na Ovidzie ale to jest typowe high risk high reward bez fundamentów. Chociaż Nemesis ma potencjał przeogromny jeżeli dowiozą:) Liczę że spadnie w okolice 2,5 ale nie mam na to parcia. Za Varsav trzymam kciuki bo sporo normalnych ludzi tutaj siedzi Giants mi się nie podoba a szkoda bo uważam że spółka miała pole do popisu. Mam nadzieję, że wyjdą na prostą ale już beze mnie na pokładzie. Oczywiście nadal wisi nad nami widmo konkretnego spadku jak będą wybory i super wzrost zachorowań ale to tylko faza jeśli chodzi o gamedev:) pięknie się te spółki bronią. Jest dobrze to zarabiamy jest źle ekonomiczne, pandemia - zarabiamy jeszcze więcej.

A od razu powiem w Switcha na CRJ nie wierzę specjalnie - nie znam tematu, nie mam konsoli ale nie spodobał mi się zwiastun. Także za tydzień jak będzie mnie kto rozliczał że pisałem o CRJ a byłoby 900 po nieudanej premierze to powiem tak: możliwe.:) W dłuższym terminie i tak kierunek jest jeden (min 1 rok powiedzmy) up.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.