Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kto ja nieudacznik i zyski na tym truchle? Nie no co to to nie,tak dobry nie jestem.A muszę tu odrobić pracę społeczną.Niewdzieczna to praca,nikt nie chce być kojarzony z dziadostwem, każdy chce być kul. Bool wielki bool. Hihihihi, zauważyłeś pewnie,ze mam dystans do siebie?Jednym to pomaga,a inni nie chcą o tym słyszeć. Holus,kółka dotyczą wczesniejszych postów,patrz wyżej. Tam sięgaj,gdzie wzrok nie sięga....hihihi za poetą. Szykuję kolejny czestochowski rym,ale was to nie interesuje,ani rymy ani muzyka,wy chcecie zysków Jak w transie,ja ja gut )))))) Szwabstwo jak wchodzi to wyłącznie dla własnych interesów,Grajewo pfleiderer Odlewnie,i Groch.