~xyz

Zgadzam się z przedmówcą. Stawiałbym raczej na bardzo duży wzrost zainteresowania produktem, którego przy obecnych zasobach ludzkich nie są w stanie obsłużyć. W związku z tym inwestycja jest niezbędna. W przypadku prywatnych emisji musi też być chętny do dostarczenia kapitału w tym przypadku ponad 60 mln. (Emisja po cenie prawie 4 razy wyższej niż ta sprzed niespełna roku), a jak wynika z komunikatu są już z inwestorami dogadani.
Natomiast może w końcu stanie się jasne Zarząd widzi wzrost wartość spółki w stworzeniu jednorożca na wzór spółek z doliny krzemowej (bardzo silny na to wpływ miał i ma Gabe Gottard) i na prawdę osiągnięcie zysków byłoby "raczej wypadkiem przy pracy" (jak wspomniano na ostatniej konferencji) i jak widać ten koncept jest kupowany. Zresztą jest to konsekwentnie realizowane przez Zarząd więc ja nie jestem zaskoczony że nie czekają aby wyjść na 0 aby móc się dalej rozwijać. Myślę że za rok dzięki tym pieniądzom ten biznes będzie na dużo dużo wyższych poziomach

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.