Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
i drodzy Milusinscy mam wrazenie, ze paru z Was ( przede wszystkim Tych z cytrynowym odcieniem skory) z utesknieniem czeka na glos cywilizacji dojrzalej. Postaram sie byc kulturalny. Docencie przy tym, ze wlasciwie mam kanikule, jest cieplo,i chce sie zyc , totez dywagacje z wieczna zmarzlina przychodza mi z trudem.
Otoz, jezeli chcecie znac moje zdanie to uwazam,ze spolka rozgrywa ten etap rozwoju po mistrzowsku.
Najwieksza niewiadoma, czyli emisja ,ktora musiala nadejsc , (temat do spekulacji na dlugo) , wlasnie stala sie wiadoma.
Po fantastycznym przyspieszeniu ( umowy,umowy,umowy),nie ma lepszego momentu na emisje. Udowodnili,ze potrafia .
Zainteresowanie emisja potwierdza, ze im uwierzono i to jak.
Jeszcze niedawno temu sam bym sie zasmial gdyby ktos mi powiedzial ,ze emisja zostanie objeta po stowie.
Obecna cena emisji , jest znakomita.
I tyle dywagacji.
Jak to bedzie wygladalo w najblizszym czasie technicznie ,nie kusze sie przewidywac. Wyglada jednak na to, ze nawet technicznie
sa na zakusy spekuly (o leszczu pospolitym nie wspominam ) dobrze przygotowani.
Dzis zjazd byl absolutnie kontrolowany , wyceniony na 25 PLN i nie chcialo zrobic sie wiecej.
Jezeli sa tak inteligentni jak mysle, beda mieli w zanadrzu pare umow do zaprezentowania w rozstrzygajacych momentach .
Gdyby byli przebiegli ,mogliby wyciac numer z wyzszym od oczekiwan przychodem juz w tej publikacji raportu .
Tak wiec z mojej perspektywy jest ciacho.Perfekcyjnie przeprowadzona emisja i prowadzona Spolka.Sa pieniadze na ludzi na jakich zasluzyli.Ludziom trzeba placic jezeli chce sie byc najlepszym. Czy to nie truizm?
A teraz sklaniam sie ku innym problemom; mianowicie ...pojawily sie komary , musze troche jeszcze poplywac, no i sie odpicowac na kolacje..to sa problemy .Prawdziwe a nie jakies tam penegiryki cytrynowcow wietrzacych okazje na co nieco grafomanii.
Z powazaniem.