Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A ja k...a wiszę na 220 bo jak odbiło na 210 to myślałem, że się ustabilizuje zamiast spier.... :(
Miałem k... kupić Play niedawno, nie kupiłem. O energetykach nie myślałem, to przyznaję bez bicia.
Teraz to k... nie wiem na czym się ratować. Chyba zacząć grać na kontraktach...
W dodatku mBank wylatuje z WIG20 bo Allegro podniosło ilość akcji w IPO, czyli pewna rewizja nadzwyczajna indeksu.
Co za życie. Kopalnie drenować będą energetykę przez 30 lat, i wystrzał w górę, kogoś ostro poj...o
Trolling rollingiem ale myślałem, zę tym razem spokojnie na longu przeczekam, że jak spadnie, to na dno COVID-owe, bo franku juz w cenie, że skoro zrobili wystrzał po obniżce stóp.. a tu masz ci los Wiem, że nie tylko na mBanku, ale on spadł najwiecej chyba na całym GPW.
Zeszły rok na plusie, potem dałem się wystraszyć jak debil w marcu i co gorsza nie nabrałem tanich akcji do wora, nie wierzyłem zę tak napompują Mercator, chociaż miałem akcje, zarobiłem mało, a teraz to... Nie wiem dlaczego mam takiego pecha. Z każdym razem wydaje mi sie, ze uczę siena błędach, a jest coraz gorzej.
Mam tu 1/3 oszczędności...