Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wez proszę cię mrzonki. No jak spółka dywidendowa to nie posiedzę tu za długo, liczyłem na wzrost wartości a nie dywidendy i rozwadnianie papiera. Przy tym FF, to chyba jedyne na co TiMa stać. Szkoda bo liczyłem ze są ambitniejsi i nie spoczną na laurach. Z takim podejściem bez rozwoju szybko ich miejsce zajmie ktoś inny. Lada moment Amazon wejdzie na rynek polski i będzie za późno... dlatego tez na marginesie Allegro chce zdążyć z emisja i upchnąć akcje... No peszek, kupowałem akcje z myślą i polskim tygrysie a tu wyszedłeś mały kotek...