~Michał

Co to za język,dzieciakiem jesteś?
Skoro mieli zysk 6 mln zysku w I kwartale,to wiadomo,że będzie w II kwartale o wiele lepiej,więc nie będzie problemu z 30 mln zł w całym roku,przeciez ja nie pisz,że w kwartał.Myślisz,że marża na mydła i płyny była w kwietniu,maju taka sama jak w styczniu?
Ja wiem,że spółka wydała komunikat,ale Mercator też dawał sygnały,że jest "podobna sprzedaż" i rzeczywiście okazało się podobna,tylko że na wiele większej marży :)
Sam pracuje w pewnej firmie i wiem coś o mydłach w płynie i nie chodzi o Delko.
Wiem,że w maju była inna cena,a w styczniu inna.Reszte się domyśl,ale ciebie to i tak nie interesuje,bo sam chcesz kupić akcje :)
Zapewniam cie że będę po wynikachy,ja nie zamierzam sprzedać Delko w ciągu najbliższych kilku miesięcy.Spodziewam się ceny w przyszłym roku........ ,tu bym podał cene,ale zaraz mnie posądzisz,że naganiam.Myślisz,że przez forum możesz kogoś nagonić do kupna akcji? śmieszne i dziecinne.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.