Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No np ja wiszę na górce, bo spodziewałem się mocnego wybicia. Przyszło mi jednak czekać dalej. W przyszłym miesiącu planują ukończyć Psycho Wolf, premiera pewnie pod koniec roku i musimy czekać. Ja zdania nie zmienię, FALCON jest przed wybiciem i warto poczekać jeszcze kwartał. Ogólna niepewność, część ludzi siedzi na gotowce, ja zyskowne pozycje zamknąłem, i w razie zwały na szerokim będę dokupywał. Przyjdzie czas, to sporo % będzie do wyjecia. Ważna informacja, to przekroczenie progu przez ULG. Ff spory, i dużo akcji poparkowane.