Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
zaskoczył mnie pozytywnie taki wynik przy tylu rozpoczętych inwestycjach .Ktoś na nowo otwiera karty w tej spólce. W tej branży jest wiele tzw faktur przejściowych .Patrząc na kontrakty ostatni kwartał będzie mega dobry dla społki .Myśłę ,ze pojawią się nowe komunikaty a rynku farm brakuje wykonawców z doświadczeniem a pula środków jest bardzo duża a rok 2030 coraz bliżej. Przy dzisiejszym kursie spólki powinien powinien być niezły popyt jutro , sadząc po perspektywach 4 z przadu bedzie nie osiagalna. Kolega Xlat przewiduje poziom wsparcia na 13 zna lepiej tą spólke . Ja osobiście myślę ze dwie cyfry w tym roku będa .Zobaczymy jak będzie powodzenia...