Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jak chcecie ja tam wole takie spółki, są płynne i tanie, a do tego zarobiłem już nie raz i to w kilka miesięcy. Życzę powodzenia na Alcie, na której nie zarobił nikt od 13 lat. Pomimo tego, że pewnie dużo już nie spadnie myślę, że też narazie nie urośnie, passa niestety będzie trwała. Dlatego nie sprzedaję tylko czekam ale nie liczę na cokolwiek przed końcem 2022, a to dużo czasu i nie ma co go poświęcać dla takiego ....... Pana Prezesa. Niech się bawi sam i pomimo tego, że mam sporo akcji życzę mu żeby ten cały Siewierz był niewypałem, bo wiem że to czy to się powiedzie, czy nie to nie przełoży się to na kurs akcji tylko na kieszeń Prezesa.