~libeciarz

Mam pytanie do bardziej doświadczonych na GPW. Jestem na Libecie od 0,9 zł. Ostatecznie miałem niewielki pakiet 10k akcji z czego połowę sprzedałem za pierwszym razem jak kurs był w okolicach 2 zł. Później trochę dokupowałem i aktualnie mam z powrotem 10k ze średnią jakieś 1,8 zł. I teraz moje pytanie o Pana KM. Ze szczątkowych wpisów tutaj i na innych forach wnioskuję, że niby to dobrze, że się pojawił aczkolwiek należy zachować ostrożność. Jak to tak naprawdę jest? Jakieś przypuszczenia po co mu akurat Libet? Czy to jakiś wał? Zastanawiam się czy tego nie puścić po obecnym kursie 2,2 bo po tyle ostatnio wisi baton na K czy lepiej poczekać na rozwój sytuacji. Pytam się Was o przemyślenia i opinię. Proszę bez hejtu, ostatecznie to co zrobię to i tak moja decyzja. Was jako bardziej doświadczonych chciałem zapytać o zdanie. Pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.