Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam akcjonariuszy. Jak pewnie większość z Was (patrząc po tym jak papier się trzyma) jestem tu z myślą o przyszłości (nie tygodniowej czy miesięcznej) . Dobieram powoli w przedziałach 2,2 - 2,5 widząc potencjał branży.
Nie zakładam sobie jakiegoś konkretnego terminu realizacji inwestycji, zapewne do końca roku nic spektakularnego się tu nie wydarzy, liczę raczej na nowe otwarcie gospodarki po pozbieraniu się po covid.
Może będzie to już na wiosnę 2021 a może za 2-3 lata.
Pytanie do inwestorów długoterminowych, macie jakiś inny plan na tę spółkę? Chętnie poznam Wasze zdanie w tym temacie.
PS. przeszukałem giełdę w poszukiwaniu innych tego typu sp. ale (nie licząc tych już znanych i odpowiednio wycenionych w stylu datawalk, livechat, comarch itp) nie znalazłem nic ciekawego. Jest według Was coś wartego zainteresowania w branży?