~Inwestor

Witam,

poszukuję osób poszkodowanych przez w/w firmę (holding).
Mam produkty, które skończyły się już na początku roku i nie potrafię odzyskać pieniędzy. Mam kontakt z Prezesem, który mnie zwodzi i oszukuje. Obiecuje przelewy, których nie realizuje. Podobnie z administratorem zabezpieczenia. Mam też aktywny produkt (hotel), za który nie otrzymuję odsetek od marca, a podobno hotel działa już sprawnie. Scenariusz jest podobny jak w Gerdzie i Metro. Wiem, ze firma ma poważne, kłopoty. Mój doradca się zwolnił, bo jak mi powiedział - nie płacą mu od kilku miesięcy. Ten, który miał go zastępować w firmie też się zwolnił (powód podał mi dokładnie taki sam).

Od lutego słyszę zapewnienia, że ma to kupić jakiś duży fundusz z UK. Ale sądzę, że to ściema. Myślę, że to pora żeby się połączyć w grupę żeby odzyskać środki. Np przez zawiadomienie prokuratury.

Pozdrawiam.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.