Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tak na Stronie SFD informują ile sztuk sprzedali. Ten nowy smak to jest od września a kokosa to policzyłem bo patrzyłem ile sztuk było sprzedanych pod koniec sierpnia. Z 158 tys. Nawet tu pisałem wcześniej o tym jak było tyle. Akura podałem przykład tych kremów bo tego sprzedają najwięcej już nie liczyłem różnicy na innych suplach bo tego jest za dużo. A że do 25 są wyniki z miesiąca to dzwoniłem do spółki oni to robią cyklicznie