Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jak dziś się pokazało mięso bez kości, czyli poziom 10.20, to sam wrzuciłem 3k do zakupu. Jeśli ktoś chętny, to śmiało :) Dorzucę papieru do ziemianki :) Carpathia powoli wgryzie się w świadomość. Wolę, że jest tak niż gdyby to było jak na Pyramid Games... Świetna spółka, a dużo ludzi zniechęconych. Carpathia - akumulacja i zabawa małym wolumenem trwa. Może czas zacząć więcej zbierać? :) Ostatecznie zrezygnowałem z zakupu Genxone na pkc, a tę kasę wrzuciłem w INC przed raportem. Zobaczymy czy dobrze zrobiłem w poniedziałek. Ciekawe czy raport będzie przed czy po sesji. Jak patrzę na tygodniowe świece, to bitcoin idealnie przepowiada zwałę jak w lutym i marcu. Mega ciekawie się zapowiada. AT, emocje, psychologia i gdzieś tam rozum/wyniki. Giełda :)