~golgota

Panowie, merytorycznie jakich zysków się spodziewacie na spółce? Muszę przyznać, że szambo się wylało straszne w porównaniu co było ostatnio. Kurs też zaczął szaleć. Ja typuję 1,20zł jako maksimum, które możemy osiągnąć już w przyszłym tygodniu, jednak trudno będzie pójść wyżej ze względu na brak elementu spekulacyjnego.

Twarde fundamenty to jedno, ale niestety większość inwestorów szuka spekulacji, COVIDów, sridów i innych rzeczy na topie. Tutaj mamy "tylko" sieć biur rachunkowych.

Doskonale, że jest tak mało akcji w obiegu, to dobrze wróży. Na minus mała medialność spółki (mniej dawców kapitału - marzycieli) oraz czynnik spekulacyjny - od kilku dni ktoś bawi się kursem i przyciągnie to niestety dużo tzw. trolli spadkowych i wzrostowych, więc trudno będzie o wymianę myśli na poziomie.

Osobiście mam dość zgrabny pakiet, prawie 10% free floatu i zastanawiam się czy trzymać, czy uciekać na podbitce. Ostatnio byłem bliski oddania na poziomach 75 groszy.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.