Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
O czym Ty piszesz, jacy oszuści, Cinu zobacz raport Boruty r/r widziałeś ich nowa linie w rossmanie, lidlu ? Zaczyna się coś dziać w spółce, od 4 lat w konsoli i dałem znać, że coś się zmienia. Nienopowidaj mi bajek, że nikt nienmoge zarobić kurs wystrzelił z 0,30 gr na 1,2 jeśli ktoś był na St to mógł zainkasowac niezły zysk, ja jest na LT i dlatego trzymam. Co do softblue podoba mi się plan rozwoju o czym informowałem. W ciągu 4 sesji posypało się, bo prezio sypnął akcjami, kasa w większości zostaje w spółce. Tak wierzę dalej w softblue i z pewnością zarobią wszyscy. Jedynie z czym miałem problem to ITL, bo wszystko się spinało usługi SaaS, super klienci a tu kurs leciał lub stał. W końcu wystrzelił i ci co się zdecydowali to zarobili ok 55% do dzisiaj. Druga rzecz Ciech powinien ruszyć nie rusza. Nie wiem dlaczego. Wszystko się składa AT, skup przez zarząd wskaźniki schłodzone do minimum i dodatkowo oRGR i co - nie rośnie. Nie mówiłem nikomu ej kuouj Ciech po 50,xx na pewno zarobisz. Mówiłem, że będę kupował przy 30,80- 31,50 i tak zrobiłem narazie lekko poniżej kapitału. Chodzi mi o to, że te spółki są poprostu perspektywiczne wg mnie, co nie oznacza, że będą tylko rosły i wszyscy będziemy trzymać się za ręce śpiewając kumba yaaa. Bez obaw nikt nie wtopi, mam kasę żeby ratować kurs w razie potrzeby. Wiesz, że mam sporo w VAR i się nie kryje bo z reguły dobrze lokuje kapitał i buduje duże pozycje. Dobra nie chce mi się tracić czasu i tłumaczyć. Masz inna wizję na spółki, w których jestem i masz do tego prawo.