Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
ciekawy jestem czy potwierdzi sie sygnał kupna i kurs sie utrzyma. KIlka tyg temu na Brasterze swoim zakupem podbiłem kurs o 20% -wszyscy byli zdziwieni ;-)) Byłem tam chyba godzinę - w miedzyczasie poczytałem o spólce ;-((( .Czasmi tak mam. Ale Tobie życzę by ciagneło do góry ile wlezie -widac ze masz rozebraną spółkę na czynniki pierwsze i jej kursowe zachowania.
Kluczem bedzie ilość kontrktów z R power i ich dobra realizacja oni mają nieskonczoną kasę jak na Polskie warunki. To do oceny na kolejne pólrocze. Jak coś innego sie doklei to tylko na dodatkowy plus.Powodzenia