Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Epitety o stanie twojego zdrowia, którymi określa cie tu 99% czytających i tak nie wiele mówią i możesz je traktować jako komplementy. W ilu WZA ja uczestniczyłem?
A napisz mi w ilu postach to ja miałem cos spółce do zarzucenia, tak jak ty?
Ty masz w każdym jakieś 'zarzuty", w każdym temacie, na każdej stronie, nic innego tu nie robisz OD LAT poza pomawianiem.
Az tak czarnej reklamy PR aby jeden trollll zrobił jednej spółce to ja na całym bankierze nie widziałem, a sledze watek od zaledwie paru miesięcy !
W każdym wpisie cos insynuujesz, przekręty, manipulacje, kreatywne ksiegowosci., lewe transakcje, nawet manipulacje 3 akcjami i masz czelność odwracac kota ogonem i pisać, ze ja mam coś na walnym dociekać?
Masz czytających ze debliili myslacych na takim poziomie jak ty ?
OD DAWNA wy tu tak z nim macie?
Gdybym cie nie uważał za trolla niskich lotów, to dawno napisałbym do PR spółki czysto z ciekawosci, aby zobaczyć czy odpowiadają i czy monitorują, bądź co bądź wpisy w publicznych miejscach.
Wpisy, które spółke szkalowały i to nie raz bez uzasadnienia.
IGNORE i bez odbioru.