~DINO_1

....Nie obrażać DINOZAURÓW ... należy się 4.80 - co najmniej ...Pozdrawiam dinozaurów z przed 2010 ...jak jeszcze "żyją to ręka do góry" ,
Do młodszych stażem i różnych gości tymczasowych wpadających na zwiady - jak nie macie merytorycznych " TU BĘDZIE DZIDA , TU BĘDZIE UPP ! , to lepiej nic nie piszcie i nie ośmieszajcie się , jak nie macie konkretnego szmalu na uruchomienie młyna to lepiej idźcie tam gdzie młyn już mieli ...
Tą spółką rządzi rodzinna ma.....ja , a kursu pilnuje sam prezio , na wzrosty nie ma szans - to proste jak barana ROGI ,
ostatni raport 600 tys na plusie - czyt . 1 600 000 . tak jest cały czas .
Księgowość kreatywna to ich specjalizacja , wiadomo że w takim układzie nie mogą pozwolić na jakieś nie kontrolowane młynki , bo mogą się wtedy spodziewać młynka wewnętrznego . Od początku "śmieją się nam w twarz" , ale od jakiegoś czasu "plują na nas" .
Praktycznie po młynku w 2012 r spółka była martwa , można było zauważyć systematyczne sztuczne nic nie znaczące mini ruchy w cyklu 2 - 3 tygodniowym , a jeżeli ktoś próbował się podłączyć i rozbujać łajbę to od razu był zalewany - jak myślicie przez kogo , ja wątpliwości nie mam że to robota ma ... fii...ii..
Po analizie pokażcie mi drugą taką spółkę ( nieudaczników czy cwaniaków która przez ok. 12 lat jedzie pod wozem - w tej branży ) ....
Dalsze oczekiwanie na cud jest bezsensowne , jeżeli my akcjonariusze nie ogarniemy się i w końcu nie zarejestrujemy stowarzyszenia akcjonariuszy HRT to nas zwyczajnie pogrzebią żywcem ... Pisałem o tym 6 - 7 lat temu , a Wy tylko - będzie dobrze , będzie dobrze ... to czyste naiwniactwo i brak szacunku dla samego siebie , duże prawdopodobieństwo że autorem tego " będzie dobrze " jest sam prezio lub jego pisarczyk ...
Ja twierdzę , że dobrze nie będzie . Oprócz grubego szmalu , mam 1,34 % akcji , straciłem 10 + 10 + ....lat kto mi Q.. a , za to zapłaci ?!!
Zwracam się do tych na NIE - i nadwornych pisarczyków prezia - nie piszcie i nie zabierajcie głosu , będzie zignorowany ...
Do Tych pozytywnie zakręconych i mających doświadczenie i wiedzę giełdowo/prawną ( przynajmniej podstawową ) , ja osobiście nie jestem Leonem zawodowcem w te klocki / znalazłem się tutaj przypadkowo ... proszę o potwierdzenie zainteresowania naszą / akcjonariuszy sprawą ... dajcie znać na forum ... będziemy musieli udostępnić sobie emaile i ew. tel. Czym nas więcej tym lepiej , jak wiecie zapewne , potrzebujemy min. 5 % papieru .
Życzę owocnych przemyśleń i analiz !!!
To na razie tyle ... DINO_1

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.