Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam Tapniecie idze na rynkach a oni o 30-40zl xdxd porownujecie do clc? nvv? serio? wam sie chyba cos w glowach poprzestawialo, nie ten rozmiar i rozmach.
Najlepszy tekst :
"> Jednak jeżeli ktoś lubi się słuchać ludzi co mają 150 spółek w portfelu i wypisujących bzdury ,że spadnie i wzrośnie lub wzrośnie lub spadnie to ich sprawa.
> Tak jak mnie kojarzy bardzo wiele osób na NewConnect ,tak i jego znają. Pytanie kto przedstawia sobą większą wiedzę merytoryczną o spółkach. Ten co pisze bzdury o AT i manipuluje ,czy ten co jeździ na WZA ,analizuje spółkę ,rynek itp itd a w swojej przygodzie na giełdzie z 0 doszedł do kilku milionów zł ,nie posługując się wróżeniem z fusów."
No i tu moglbym zakonczyc rozmowe z Panem, at traktuje jako bzdury i manipulacje, ty chcesz o at rozmawiac? jak traktujesz jako bzdury?
Jakos ja wierze at i nie pisze ze tu bedzie 30- 40 zl a zgodnie z kreska 17-18 bo to jest realny poziom tej spolki za jakis czas.
Jakos rowniez bardziej przekonuje mnie at odnosnie tapniecia rynku jak i tutaj niz gosc ktory sie chwali czy "jezdzi" badz nie na wza :D
Co ciekawe sie przyznal ze rozmawia z zarzadem i prezesem :
"> Misiek was tylko poubierał na górce i czeka z koszykiem na dole. Na giełdzie zarabiają cierpliwi ,więc spokojnie czekajcie ,bo tu będzie 30-50 zł w ciągu roku. I wiem to od prezesa i ludzi powiązanych z NVV i RUBICONU."
czyzby slup pod wywalke akcji???? xdxd
no to to akurat dobre jest, ubaw dobry. I to mnie nazywaja naganiaczem xd choc od czasu kiedy napisalem ze nic nie biore i czekam na tapniecie spadlo juz o dobry 10+%
Po co to obruszenie? skoro nie mam racji to co sie pieklicie? ano chyba ze mam racje i ludzie nie traca kasy, spokojnie czekajac na tapniecie rynku.
Ja tylko przypomne, ostrzegam, nie chcesz nie korzystaj i bierz w opor drogi czytelniku ALE jak tapnie to pamietaj, ostrzegalem :D
tyle ode mnie, widze oporowo wam tu idzie przy 1018-1020 wroce przyjrzec sie sprawie, aha mam czas :D
Tapnie do 2-3 tyg. od wczoraj.
leca pakiety po 43k + 61k+ 69k a oni o wyrwach xd