Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Chodzili u mnie i pytali czy mogą wejść na teren posesji żeby zamontować kable. Zgodziliśmy się. Kable zamontowali. Od tego czasu cisza. Próba dodzwonienia się graniczy z cudem. Jak już się dodzwoniliśmy do najbliższego koordynatora to nam powiedział, że nie wie, że na naszym terenie były prowadzone jakieś prace montażowe. Kazał czekać na telefon, mijały dni, tygodnie i nic. Po naszym kolejnym telefonie powiedzieli nam zupełnie co innego niż pisze na ich stronie internetowej. Ostatecznie poczytałem tutaj opinie o tym pożal się Boże dostawcy światłowodu i dobrze, że nie podpisałem z nimi umowy. Widać po opiniach, że internet mają dziadowski. Zostaję przy Neostradzie