~swiss

Jak sie trzymacie?.Kto nie ogladal dzialek na domy,jachtow na wody i samochodow ,zeby sasiada szlag trafil..powinien
to traktowac jako bizantyjski skladnik polskiego DNA (nawet na gieldzie ) i spoko.
Caly czas ,od lat,fascynuja mnie techniczne aspekty (nie AT) tych wzrostow i zwal.W sumie wyglada to na jakies 4 biura maklerskie (czy tam fundy) poslugujace sie tymi stalymi cyferkami.Wyglada na algorytm albo pare.Wyrafinowany on za bardzo nie jest i to mnie dziwi.Nie stac ich na wiecej?.34 ,podwojne 77,44 itp. W miedzyczasie wie juz o tym kazdy i mozna sie pod takie fejkowo podczepic.
Ciekawe co wyrysuja technicy.
A jak milo znowu poczytac cwiklaczkow, ktorzy na wzrostach przezywali katusze. No zdziwilbym sie gdyby nie pojawil sie tutek.
Psze Panstwa...Pan Prezydent (amerykanski) lubi sluzbe sluzb ,a sluzby potrzebuja DW :)) .Juz nawet swoich wracajacych z Meksyku chca na kwarantane wysylac.
Slowem spozytkujmy ten ladny dzien na nauke i zakupy jezeli ktos ma za co ;))
Tez jestem ciekaw czy po poludniu bedzie taniej

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.