Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2020-08-11 o godz. 12:22 ~abc napisał(a):
> jakiś folklor musi być, nudno by było na forum bez takich wsiowych mądrali, brawo ty, jesteś najmondrzejszy , ja kupując mennicę kilka dni temu i sprzedając dzisiaj z zyskiem wyszedłem na .... no właśnie nie wiem co tu mam wpisać, natomiast ty nie kupując, nie sprzedając tylko miotając się przy klawiaturze, ubliżając ludziom zrobiłeś najlepiej, gratulacje miszczu
"Wsiowy kmiocie" !
Pozwoliłem sobie na takie określenie bo są to słowa których użył jakiś wyjątkowo uprzejmy i zorientowany osobnik który dużo wie jak na osobnika używającego tylko jednego nicku. Folklor jaki prezentujesz pisząc "najmondrzejszy" jest charakterystyczny dla osobników miotających się nie tylko przy klawiaturze komputera. Byłoby miło gdybyś nie pisał o tym czego nie wiesz albo pisał po prostu prawdę, tylko czym wtedy tak uprzejmy gość by się zajmował? Nudą przebiłbyś nawet swe alter ego @ppp. Nawet nie wiesz jak prostacko się zdradziłeś "miszczu"