Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Półrocze robi Q2. Q2 waży niesamowicie. Przy obecnym inwestowaniu w złoto Mennica Polska okazała się złotym interesem i nie dociążyły jej inne biznesy towarzyszące, a tego się obawiali ci, którzy są tylko na Skarbowej. Ja byłem na obu. I jestem. I się cieszę :) Mega raport vs. kapitalizacja i kurs. Ostatnio tak pewny wzrost kursu nazajutrz był na Mercatorze. Wszyscy pamiętamy jak skończył się rajd na mrc. Czuję, że tu otwarcie będzie po pkc za 50 zł, podbitka i za tydzień może być 100+, czego sobie i Wam życzę! Mega info na koniec dnia!