Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Sam musisz zdecydować. Ja nie naganiam. Nie jestem tym typem inwestora. Ja myślę tak: firma była w forbsie więc jest otwarta + jest na ustach wielu graczy + nie czuje spadków znacznych w przyszłości bo jak spadnie kupi ją ktoś inny. + 200 PLN za spółkę co robi kontrakty z takimi podmiotami? I na temat związany z "koroną" co jest chodliwe + kontrakty w Dolarach pewnie więc dobry przelicznik. + jak by nie dawali rady to nie mieli by takich kontraktów Ja osobiście tylko boję się że za szybko urosną. I spekulanci będą się tu bawić. Dziś Data walk jest liderem wzrostów ponoć na NC