~szwejk

widocznie kupiłeś na lokalnej górce i być może stąd ta frustracja. Longtermowcy cały czas są na plusie i cieszy widok że dołki są coraz wyżej. Jeśli papier Ci nie leży i nie masz wiary w sukces to ewakuacja też nie jest złym pomysłem , oczywiście każdy podejmuje decyzje sam w oparciu o własne przekonania. Ja inwestuje tylko w spółki w które wierze , staram się przewidywać bieg wydarzen i na każdym etapie szacuje bilans potencjalnego ryzyka względem zysku który mogę osiągnąc oraz moment do którego trzymam. Dla mnie kluczowym pytaniem jest nie czy maseczki będą się sprzedawać i czy certyfikat wpłynie na kurs tylko czy nie będzie opóźnienia w pozyskiwaniu certyfikatu i czy uda się wygrać przetarg na dostawy np dla polskich szpitali , wojska policji lub agencji rezerw lub np niemieckiego wojska. Główne niewiadome to takie czy sypacz nie uwali kursu na amen ale jak narazie nie widać gwałtownych ruchów, wręcz osobiście określiłbym to okazją do nabycia akcji jeśli ktoś wierzy w sukces maseczek medycznych , kolejne zagrożenie to certyfikat ale zakładam że skoro otwierają nową linię produkcyjną to kupują sprzęt który zapewni produkcje certyfikowanego produktu oraz wybiorą odpowiednie materiały zgodnie z wymaganiami karty technicznej produktu. Pozytywne jest również to jak wiele certyfikatów spółka uzyskała chociażby na obuwie które produkuje. Ale oczywiście giełda to gra niewiadomych i tylko Ci który prawdłowo ocenią przyszłość osiągają sukcesy inwestycyjne.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.