Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Widzisz january ja w stosunku do ciepie nie staram się dopieszczać jakikolwiek post tak jak ty to robisz. I nie pisze tu również z jakim zyskiem wyszedłem bo SL złapało. Ciekaw jestem tylko ile ludzi udupiłeś w momencie gdy brali na górce a wtedy jakoś cie nie było by im powiedzieć by staneli z boku i sobie odpuścili . I chyba nie myślisz że mnie wystraszysz jakimiś karami bo twoje wpisy są nie lepsze od moich. Pozdrowienia dla myślących. Aaa jeszcze jedno , jako mentor dla wielu na tym forum myślałem że tak jak kapitan na statku opuszcza go ostatni. Widać że bardzo się starasz by znowu zrobić następne kółko czy może się myle?