Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Widzisz workkk jedno kłamstwo z twojej strony już sprawdziliśmy. Teraz kolejne kłamstwo. Znajdź na forum Work'a choć jeden post, gdzie mówię "kupujcie/kupuj bo gwarantuję ci 10 zł". Znajdź. Jakby tego było mało zawsze powtarzałem i powtarzam, że każdy sam musi podejmować decyzję inwestycyjne ale i te, które na co dzień mam w życiu. Są posty, gdzie namawiam tych niedoświadczonych, by sobie odpuścili i popatrzyli z boku. I co ty na to kłamczuszku. Znajdziesz natomiast moje posty, gdzie piszę o swoim targecie. Pisałem również o zabezpieczaniu swoich pozycji SL. Tak więc postaraj się trochę i nie namawiaj ludzi na kombinowanie kursem, by komuś zrobić kłopot. To jest już karalne i to całkiem sporo. Ja w przeciwieństwie do ciebie i twoich kolegów korzystam z tego co jest na stronie spółki, GI, PAP. A Ty kolego?
Pozdrawiam