~Workkk

Zastanawiam się jakim cudem jeszcze jesteś na tym forum skoro sprzedałeś akcje podobno z ponad 50% zyskiem i przełożyłeś kapitał na XTB. Masz zamiar znowu kupić akcje WS czy z czystego serca przedstawiasz swoje opinie a potem znów reszta forumowiczów będzie dawcami kapitału. Kupiłem pakiet poniżej 50gr i mam duży bufor bezpieczeństwa a z tego co rozumiem to akcje WS sprzedałeś i zaryzykujesz kapitał na nowo? Trochę śmieszne to twoje podejście do inwestycji. Ciekaw jestem ile osób zostało z papierem w okolicach 2zł i teraz na ciebie fiksuje , a przecież byłeś ich mentorem. I nie rozumie dlaczego akcje mają iść na 3-4zł po 14.08 bo w każdej chwili taki scenariusz może być w grze. Przy ostatnich komunikatach był zjazd w dół czyli były już zdyskontowane przez rynek?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.