~Baja

No nie było Cię tyle że się pośpieszyłam i postanowiłam zrobić sama test, że to zabawa to złożyłam 2 zlecenia na podobne kwoty PKC, WDA (bo może być zawieszenie na VAR) około 1300 zł
Możesz znależć VAR 260 akcji, ARG 280 akcji. I postanowiłam wcześniej sobie że będę trzymać równe 2 tygodnie . Kompletnie nie znam ARG, a na Var robiłam kółeczka to mam juz trochę wyczucia do spółki i na kółeczkach mogę trochę ugrać, :)
No i teraz już nie wiem... Ale może zostawić możliwośc wcześniejszej sprzedaży? bo na VAR często zwały sa odkąd tam January siedzi. Może Ty złożysz podobne ? No tak żeby próbka była "równa" :)), albo ja poprostu zostawię jak jest w wielkim zaufaniu dla Twojego strzału. Zapewne nie strace;)

No chyba że każdy ma grać na swojej, Ale ja nie chce na zabawę wrzucac więcej niż 2600 bo mam inne teraz strzały i na gamingu (bardziej długoterminowe) i na Covidowych i na Tech i na Fin....i wogóle wszystko mam zaplanowane od czwartku... :)
To Jak ?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.