Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tak,zgadzam się z Tobą,to był wyraźny sygnał,że walor będzie szedł na północ(duże obroty na wzrostach).Teraz spekuła próbuje zniechęcić zaniżając kurs.Do tego dołączają Ci co realizują po prostu zysk.Ale ja poczekam i doczekam się...Wcześniej na 15spółek,na których grałem to 12 wystrzeliło..Ja na wszystkich nie zarobiłem ,bo byłem niecierpliwy-ale co łączyło te spółki to to,że zagrywki byłe identyczne.Także tu ja czekam już cierpliwie,bo zdaję sobie sprawę,że będzie grubo...Tu wystarczy jedno info np. związek z covid i mamy 2-3zł ...Tak to widzę.pozdr.