Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2020-07-31 o godz. 22:16 ghost-man napisał(a):
> Dnia 2020-07-31 o godz. 21:29 ~Technik napisał(a):
> > Gdy wszystko wskazuje na zjazd w okolice 20
>
> bo na giełdzie gdy wszystko wskazuje na coś to najczęściej to "coś" się nie dzieje :) :)
> gdy wszyscy piszą że to śmieć i na pewno zleci na minima to trzeba myśleć o zakupie, a gdy wszyscy wychwalają że pofrunie do nieba to trzeba jak najszybciej sprzedawać ..
>
> > popatrz na komentarze na tym forum gdy kurs przebijał 42 zł w czerwcu tego roku ..(ile ja się nasłuchałem wieszcząc wtedy spadki ..fiuufiuu)
> popatrz na komentarze gdy kurs zaliczał pierwsze minima na 11,50 pod koniec 2019 roku ..(ile ja się nasłuchałem wieszcząc wtedy wzrosty ..fiuufiuufiuu)
> > chyba tylko z tych obecnych wiedza to kolega 07 :) :) oraz Bart
> ulica na giełdzie jest do golenia tak zawsze było zawsze jest i zawsze będzie... myśl tak jak wszyscy to ogolą Cię do zera
>
> > oczywiście nie bierz pod uwagę Tłumika ani Dandiego oni są "stali w uczuciach" do TBL :) :)
> >
> > dziś ten sam numer Jankesi odwalili .. na zamknięcie Europy zjazd więc Europa posrana po czym na zamknięciu S&P500 + 0,65 %
> > robią w jako cały świat i się śmieją :) :) :)
> >
>
Jasnowidz jaki?!
- czy "stała w uczuciach" jedna z 3-ch czapek!?
:):):)
PS
jak zwykle sprawdzi się na stówę